Afrin'de 30-40 Araçlık Terör Konvoyunun Vurulma Anı Yayımlandı

Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, örgüte yardım için giden 30-40 araçlık silah, mühimmat ve terörist dolu konvoy TSK tarafından vuruldu. Konvoyun vurulma anı paylaşıldı.

Afrin'de 30-40 Araçlık Terör Konvoyunun Vurulma Anı Yayımlandı
Haber albümü için resme tıklayın

Türk Silahlı Kuvvetlerinden bir son dakika açıklaması yapıldı.

Afrin'de 20 Ocak gününden bu yana devam eden Zeytin Dalı Harekatında önceki gün iki köy daha ele geçirildi ve Afrin merkezine doğru devam eden ilerleyiş sürdü. Bölgeler terör unsurlarındna arındırılıp güvenli bölge oluşturma çaışmaları yapılırken TSK bir video yayımladı. Bugün sabah saatlerinde TSK'nın resmi Twitter hesabı üzerinden yayımlanan videoda terör örgütü unsurlarını taşıyan konvoyun vurulma anı paylaşıldı.

Genelkurmay Başkanlığından, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait 30-40 araçtan oluşan ve içinde teröristlerle silah ve mühimmat taşıyan konvoyun, Afrin'in güneydoğusundan şehre yaklaşırken tespit edildiği ve kentten 15 kilometre kadar uzaktayken kara ateş destek vasıtalarıyla vurulduğu bildirildi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait 30-40 araçtan oluşan ve içinde teröristler ile silah ve mühimmat taşıyan konvoyun, Afrin'in güneydoğusundan şehre yaklaşırken tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, bu konvoyun şehirden 15 kilometre kadar uzakta olduğu sırada kara ateş destek vasıtalarıyla vurulduğu duyuruldu.

Ayrıca açıklamada, "Harekat sırasında yalnızca PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait anılan konvoy hedef alınmış ve her zaman olduğu gibi sivillerin zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyet gösterilmiştir." ifadesine yer verildi.

KONVOYUN VURULMA ANINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Apsscafe.com.tr  | Ankara

23 Şub 2018 - 08:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler