Adnan Oktar'ın Yanından Kaçan Kedicikten Yeni Açıklama Geldi: "Yıllarca.."

Adnan Oktar'ın yanından ayağında terlik ve pijama ile kaçtığını söyleyen Ceylan Özgül'den yeni açıklama geldi. Adnan Oktar cephesinden sert şekilde cevap alan Özgül, yeni açıklamasında da flaş sözlere yer verdi.

Adnan Oktar'ın Yanından Kaçan Kedicikten Yeni Açıklama Geldi: "Yıllarca.."
Haber albümü için resme tıklayın

Adnan Oktar’ın en bilinen 'kediciklerinden' Ceylan Özgül, geçtiğimiz gün flaş açıklamalarda bulunmuştu.

Yaptığı açıklamalar ile gündeme bomba gibi düşen Özgül, Adnan Oktar’ın yanından ayağında terlik ve pijamalarıyla anca kaçabildiğini iddia etmişti. Onun yanındayken kendisi ile ilgili hiçbir kararı kendisinin veremediğini söyleyen Ceylan Özgül, yıllar önce değişen Türk Lirası’nı dahi tanımadığını söylemişti. Özgül'ün bu iddialarına ilk cevap ise Adnan Oktar'ın en gözde kediciğinden gelmiş ve bu iddialara sert şekilde tepki gösterilmişti.

Karşılıklı söz düellosuna dönen tartışmada, Adnan Oktar cephesinden cevap gelmesinin ardından Ceylan Özgül, Instagram hesabından yeni bir açıklama yaptı. "Son günlerde hakkımda çıkan haberlere karşı bir açıklama yapma gereği duydum" diyerek açıklamada bulunan Özgül, anne-babalara seslendiğini söyledi ve şu açıklamalarda bulundu:

"Buradan anne ve babalara sesleniyorum, çocuklarınızı bağrınıza basın, yanınızdan, dizinizden ayırmayın, ne derlerse desinler siz onların çok yakınında, göz mesafesinde durun. Dışarıda, sizler gibi temiz insanların hayal bile edemeyeceği, içinde her türlü maddi, manevi ve bedeni işkencelerin yaşandığı şeytani oluşumlar mevcut. Çocuklarınızın bu yapıların tuzağına düşmesi kolaylıkla mümkün ancak şantajlar, tehditler ve algı operasyonları nedeni ile çıkmaları çok uzun ve zorlu yıllara mal olabilir. Allah nasip etti ve ülkemize yararlı işler yaparak hayatımı geçiriyorum"

ANNEMİN CENAZESİNE GİDEMEMİŞTİM

Yıllarca birçok şeyden mahrum edildiğini de söyleyerek sözlerini sürdüren Özgül, "Yıllarca ipotek altına alınarak engellenen pek çok şeyi yapmanın heyecanı ve enerjisi içindeyim. Annemin cenazesine gidememiştim. Allah babamdan razı olsun, beni bağrına bastı. Bundan sonraki ömrüm onun sağlığı ve mutluluğunu kollayarak geçecek. Herkese ailesinin kıymetini bilmesini ısrarla tekrarlıyorum" ifadelerini kullandı.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

21 Mar 2018 - 09:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler