Adana'da DGS'ye HERO Tişörtü ile Giren Kişi Gözaltına Alındı

Adana'da üzerinde HERO yazan tişört ile DGS'ye giren kişi, sınav çıkışında polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşte detaylar ve bölgeden alınan son bilgiler.

Son dakika haberi Adana'dan geldi. Alınan bilgilere göre Adana'da Dikey Geçiş Sınavı'na üzerinde 'Hero' yazan tişörtle giren Şahin B isimli kişi, sınav çıkışında okulda bulunan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programları mezunlarının lisans öğrenimine geçiş yapmaları adına düzenlenen DGS'ye girmek için merkez Çukurova İlçesi'ndeki bir okulda giden Şahin B. isinli kişi, ihbar üzerine polis ekipleri tarafından sınav çıkışında gözaltına alındı. 100. Yıl Polis Merkezi'nde gerçekleşen işleminin ardından Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen üzerinde 'Hero' yazılı tişört bulunan Şahin B., basın mensuplarının sorusunu, "Enteresan bir durummuş. Ben televizyonda hiç görmedim. Bilmeden giydim" sözlerini söyledi.

Şüpheli, daha sonra Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kpsscafe.com.tr  | Adana

23 Tem 2017 - 14:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler