Adana'da Can Pazarı! 1'i Çocuk 5 Kişi Av Tüfeği ile Canice Öldürüldü

Adana'da 28 Mart akşamı yaşanan olay tüyleri diken diken etti. 1'i çocuk 5 kişi, canice katledildi! 5 kişiyi av tüfeği ile kim öldürdü? Jandarma ilk araştırmasında hangi sonuca ulaştı? haberimizde...

Adana'da Can Pazarı! 1'i Çocuk 5 Kişi Av Tüfeği ile Canice Öldürüldü Adana'nın Kozan ilçesinde korkunç bir olay yaşandı.

28 Mart 2017 akşamı saat 20.30 sularında gerçekleşti. Çokak köyünde gelişen olayda evinin salonunda oturan aileye kimliği belirsiz kişiler tarafından av tüfeği ile saldırı başlandı.  Olayda 5 kişi hayatını kaybeder iken, ölenlerden birinin çocuk olması içleri daha da acıttı. Saldırının gerçekleştiği salonda oturan bir kişi ise burnu bile kanamadan olayı atlattı.

Komşunun jandarm ve ambulansı araması ile olay yerine gelen ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Olay yerinde hayatını kaybeden 1'i çocuk 5 kişi için çalışmalar sürüyor.

Sıcak gelişmeler ve gündem haberlerinden anında haberdar olmak için KPSS CAFE haber sitesi'ni takip etmeye devam ediniz. KPSS CAFE olarak hazırladığımız kolay erişim imkanları olan memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız  En hızlı erişim imkanı olan ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

29 Mar 2017 - 02:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler