Adana'da Bahçede Suikat Silahı Tespit Edildi

Adana'da gece saatlerinde emniyet ekiplerince bulunan suikast silahı tüm Türkiye'yi şoke etti. Adana'da bir bahçede bulunan Uzi marka hafif makineli silah yani suikast silahının perde arkası haberimizde...

Adana'da Bahçede Suikat Silahı Bulundu Vatandaşlar Büyük Panik Yaşadı

ADANA'da 23 Ocak 2017 akşamı saat 10 sıralarında yaşanan olay, tüm çevre vatandaşları etkisi altına aldı.

Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi 69041. Sokak'ta yaşayan bir mahalle sakini bahçede bir silah bulduğunu ve içinde dolu mermiler olduğunu emniyete bildirdi. Kısa sürede vatandaşlar ve emniyet birimleri olay yerine intikal etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi 69041. Sokak'taki bahçede Uzi marka hafif makineli silah ve şarjörü buldu. Olay yerinin çevresinde başka silah, mermi ve şarjör olması ihtimalini düşünen polis ekipleri tüm çevreye büyük güvenlik önlemleri aldı ve etrafta aramalar yaptı.

Aramalarına son veren polis ekipleri olay hakkındaki ayrıntıları araştırmak üzere Uzi marka hafif makineli silahı da yanlarına alarak emniyete gitti. Olay hakkındaki araştırmalar ve operasyonlar devam edecek. Gelişmelerden haberdar edeceğiz.

grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Oca 2017 - 00:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler