Adana Büyükşehir Belediyesi'ne Bir Kutlama da Koncuk'tan

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağlı zabıta ekipleri geçtiğimiz günlerde şehir genelindeki arapça tabelaların kaldırılması için harekete geçmişti.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne Bir Kutlama da Koncuk'tan
Haber albümü için resme tıklayın

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne Bir Kutlama da Koncuk'tan

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler sonrasında harekete geçmiş ve şehir genelindeki arapça tabelaları kaldırtmıştı.

Türkiye Kamu- Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, beğeni toplayan bu uygulamayla ilgili sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden , "Burası Türkiye, Resmi Dilimiz Türkçedir.Arapça tabelaları söktüren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü'yü kutluyorum.Aynı uygulamanın, tüm Türkiye'de sadece Arapça tabelalar için değil, Türkçe dışındaki tüm diller bakımından da yapılmasını bekliyoruz.Diline sahip çıkamayan bir milletin, geleceğine sahip çıkması mümkün değildir.Bir yabancı dili öğrenmekle, onu ana dilimizin yerine koymak arasında büyük fark vardır. "Ülkesini yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır. (1930)" Atatürk" şeklinde bir tebrik mesajı paylaştı.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza alabilmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

28 Nis 2017 - 17:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet - Burası Türkiye de heryerde İngilizce isimlerde var onlara yıllardır dokunulmuyor onlarida kaldırın kökten temizlik yapın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 17:26


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler