Adalet Yürüyüşünde Sona Gelindi (Maltepe Mitingi İçin Flaş Karar)

Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Ankara'da başlatılan Adalet Yürüyüşü'nde sona gelindi. İşte Adalet Yürüyüşünde sn durum ve Maltepe Mitingi için alınan flaş karar.

Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Ankara'da başlatılan Adalet Yürüyüşü'nde sona gelindi.

Bundan 24 gün önce Ankara'da beraberindekilerle yürümeye başlayan Kemal Kılılçdaroğlu, İstanbul'a önceki gün giriş yaptı. İstanbul'a giriş yapan Kemal Kılıçdaroğlu'nu Adalet Yürüyüşü'nün 24. gününde Kartal'da canlı manlenler karşıladı. Kılıçdaroğlu'nu karşılayan canlı mankenler 'üç maymun'u ve 'Themis Heykeli'ni canlandırdı.

Adalet Yürüyüşü'nün 24. gününün ilk etabına Tuzla'da başlayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Pendik sahilde ilk etabını tamamladı. İlk etabını tamamlayan Kılıçdaroğlu, burada kısa bür süre mola verdi ve dinlendi. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile beraber günün ikinci etap yürüyüşüne başlayan Kılıçdaroğlu, yaklaşık olarak 3 kilometre daha yürüyüp Kartal'a ulaştı. Kılıçdaroğlu'nun Kartal'a gelmesi ile birlikte burad bekleyen partililer, kırmızı- beyaz balonlar uçurdu. Sahil yolunda toplanan vatandaşlar ise Adalet Yürüyüşü'ndeki Kılıçdaroğlu'na sevgi gösterilerinde bulundu. Kartal girişine kurulan kamp yerinde ulaşan Kılıçdaroğlu'nu, 3 maymunu ve adaleti temsil eden canlı mankenler karşıladı. Uzun molada dinlenmeye geçen Kılıçdaroğlu günün son etabında Kartal Dragos'a kadar yürüyüp günü tamamlayacak.

Maltepe Mitingi İçin Flaş Karar

Adalet Yürüyüşünde sona yaklaşan Kemal Kılıçdaroğluna eşlik edenler de yürüyüşü bugün tamamlamış olacak. Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü'nün son günü olan 9 Temmuz Pazar günü (yarın) Maltepe'deki miting alanına tek başına yürüyecek.

Gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için Kpsscafe.com.tr adresini takipte kalın.

Kpsscafe.com.tr  | İstanbul

08 Tem 2017 - 13:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler