Acı haberler peş peşe geldi: 2 asker şehit

Mardin'in Derik ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, Milli Savunma Bakanlığı da Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde 11 Ekim'de teröristlerin saldırısında yaralanan bir askerin, kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu.

Acı haberler peş peşe geldi: 2 asker şehit
Haber albümü için resme tıklayın

Mardin'in Derik ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu.

YARALANAN ASKER ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı Harekat bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerin havanlı saldırısında yaralanan askerin şehit olduğu açıkladı.

Bakanlığın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Zeytin Dalı Harekât bölgesindeki bir üs bölgemize 11 Ekim 2019 tarihinde PKK/YPG’li teröristlerce yapılan havan saldırısında yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen kahraman bir silah arkadaşımız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 21 Ekim 2019 tarihinde şehit olmuştur."

21 Eki 2019 - 08:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler