Abdullah Gül 'HAYIR' Tarafının Cumhurbaşkanı Adayı mı Olacak ?

Siyasette çalkantılı günler yaşanırken, Türkiye gazetesi yazarı Batuhan Yaşar'dan flaş iddia! Abdullah Gül'ün 'hayır' tarafında yer alarak Cumhurbaşkanı adayı olacağına yönelik...

Abdullah Gül Cumhurbaşkanı Adayı mı Olacak ? 

Türkiye Gazetesi yazarı Batuhan Yaşar'dan çok konuşulacak bir iddia. Siyasette hareketli günler yaşandığını ve sürpriz gelişmelerin gündeme gelebileceğini dile getiren Türkiye Gazetesi yazarı Yaşar, yine çok konuşulacak bir yazı yazdı.

Yaşar, "Hareketlenmeler söz konusu.. Senaryolar, girişimler, görüşmeler Ankara'daki siyasi kulisleri hareketlendirdi. Yüzde 48.6, hayır cephesini oldukça cesaretlendirmiş görünüyor.. Kulislere kulak verip ne olup bittiğine bakarken şaşkınlıkla karşılaştığım bir bilgiye ulaştım. Abdullah Gül.." dedi. Batuhan Yaşar, referandum süreci boyunca CHP Genel Başkanı'ndan daha çok çalıştığı gözlemlenen eski genel Başkan Deniz Baykal'ın Abdullah Gül ile bir gizli görüşme yaptığını öne sürdü. Yaşar, "Görüşme, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde mi yapıldı veya CHP'nin bir teklifi mi iletildi; bu bilgilere henüz ulaşamadık." dedi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Nis 2017 - 10:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler