688 Nolu KHK ile Göreve İade Edilenler Açıklandı! KHK Tam Metin

Kanun Hükmünde Kararname'nin yayımlanması ile tüm gözler listelere odaklandı. İŞte 688 sayılı KHK ile kamu kurum ve kuruluşları görevine iade edilenler....

688 sayılı KHK 29 Mart akşam saatlerinde Resmi Gazete'den kamuoyunun erişimine açıldı.

688 sayılı Kanun Hükmünde KARARNAME  29 Mart 2017 Tarihli ve 30022 Sayılı Resmî Gazete - Mükerrer sayısından tüm vatandaşların bilgisi dahiline sunuldu.

Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan 688 nolu Kanun Hükmünde Kararname ile Göreve geri dönenlerin listesi oldukça kabarık.

İşte 29 Mart 2017 Tarihli ve 30022 Sayılı Resmî Gazete - Mükerrer sayısında yayımlanan KHK ile görevine geri dönenler;

Danıştay Başkanlığı'ndan 3 kişi, sayıştay'dan 1 kişi, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nden 1 kişi, Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 76 kişi, Adalet Bakanlığı'ndan 15 kişi, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'ndan 24 kişi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 2 kişi, İller Bankası'ndan 5 kişi, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden 3 kişi, Dışişleri Bakanlığı'ndan 1 kişi, İçişleri Bakanlığı'ndan 1 kişi, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 24 kişi, İçişleri bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nden 1 kişi, İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'ndan 4 kişi, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Personeli'nden 90 kişi, Türkiye İstatistik Kurumu'ndan 2 kişi, Milli Savunma Bakanlığı'ndan 7 kişi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarından 7 kişi, Sağlık Bakanlığı bağlı ve ilgili kuruluşlardan 83 kişi, Ulaştırma Bakanlığı'ndan 25 kişi, Yüksek Öğretim Kurumu'ndan 37 kişi.

688 Sayılı KHK'nın tamamı için lütfen TIKLAYINIZ.

Sıcak gelişmeler ve gündem haberleri için KPSS CAFE haber sitesi'ni takip etmeye devam ediniz. KPSS CAFE olarak hazırladığımız kolay erişim imkanları olan memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız  En hızlı erişim imkanı olan ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

29 Mar 2017 - 22:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Fatih - Binlerce insan tek seferde atildi . Bu mu kabarık liste

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 22:32


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler