6 Yaşındaki Öğrencisine Cinsel İstismarda Bulunan Emekli Öğretmen İçin 235 Yıl Hapis Cezası!

İzmir'de gerçekleşen olayda yıllar önce 6 ve 11 yaşındaki kız öğrencilerine uygunsuz film izletip istismarda bulunan emekli öğretmen için tamı tamına 235 yıl hapis cezası istendi. detaylar ...

6 Yaşındaki Öğrencisine Cinsel İstismarda Bulunan Emekli Öğretmen İçin 235 Yıl Hapis Cezası! 

İzmir ilimizin Menderes İlçesi'nde gerçekleşen olay yıllar önce bir öğretmenin öğrencilerine cinsel istismarda bulunması iddiası ile başlamıştı. Şuanda emekli olan Adil Ş. adlı öğretmen hakkındaki karar belli oldu. Cezası 235 yıl hapis yatmak olarak istendi. Karar 13 Temmuz'da verilecek.

6 ile 11 yaşındaki iki kız öğrencisine uygunsuz film izletip cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen emekli öğretmen, iddiaları yalandı ve çocukların psikolojilerini bozacak eylemler yapmadığını ifade etti.

Bu olayların yargıya taşınmasına yardımcı olan ve durumu sosyal medya ile sivil toplum kuruluşlarına taşıyan öğretmen; “Dört senedir çocuklar adına verdiğim mücadelede bugün savcı mütalaasını verdi. Tüm mahkeme salonu gözyaşlarımızı tutamadık. Çocukların yaşadıkları korkunç durumu duymuş olmak çok zordu. Savcının mütalaasını duymadığını söyleyen fakat diğer konuşulan her şeyi gayet iyi duyan sanık ek süre istedi. O salonda insan olanın duymaya tahammül edemeyeceği kötülükleri duyduk. 13 Temmuz 2017 de yargının kararını ve adaletin tecellisini bekliyoruz" açıklamasında bulundu 

Ayrıca Çocuk Susar Sen Susma etiketi ile sosyal medyadaki çalışmalar devam ediyor. İstismarcı emekli öğretmen için şuanda tam 235 yıl hapis cezası isteniyor. Kesin mahkeme heyeti kararı 13 Temmuz'da açıklanacak.

Online Erişim gubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 May 2017 - 20:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler