300 Bin TL Ödülle Aranan Bölücü Terörist Ağrı'da Öldürüldü

İçişleri Bakanlığı'nca başına para ödülü konulan bölücü terörist Emrah Karatay, Ağrı'da öldürüldü...

300 Bin TL Ödülle Aranan Bölücü Terörist Ağrı'da Öldürüldü

Ağrı'da bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda, kamu kuruluşlarına eylem hazırlığı içerisinde bulunduğu tespit edilen 2 PKK 'lı terörist öldürüldü. Teröristlerin İçişleri Bakanlığı'nın teröristler için hazırladığı gri liste içerisinde bulunduğu ve başına 300 bin TL ödül konulduğu öğrenilen Emrah Karatay olduğu bildirildi. İçişleri Bakanlığı'nın 'Aranan Teröristler' listesindeki Firaz kod adlı 25 yaşındaki terörist Emrah Karatay dün emniyet mensuplarının düzenlediği operasyonda ölü ele geçirildi.

Gri liste içerisinde yer alan firaz kod adlı Emrah Karatay'ın başına 300 TL para ödülü konmuştu. Gerçekleştirilen operasyonda Firaz kod adlı teröristle birlikte bir teröristin daha ölü geçirildi bildirilirken, bölücülerin Kandil'den eylem talimatları aldığı ve hedeflerinde kamu binaları olduğu tespit edildi.

Haberlere dair yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Kamudan haberler, gündemden gelişmeler , son dakika haberleri ve daha fazlası cep telefonunuza gelsin istiyorsanız kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

17 Mar 2017 - 09:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler