3 Yaşındaki Şehit Oğlu Tabutlara Bakarak Sordu; 'Anne Babam Hangisi?'

Batman'da gerçekleşen saldırıda şahadet şerbeti içen Askerlerimiz Jandarma Uzman Çavuş Gürcan Kepekçi ile Jandarma Uzman Onbaşı Şahan Sezer bugün sonsuzluğa uğurlanmak üzere baba evine gönderildi. Gözyaşlarının sel olduğu törende şehit oğlunun sorusu yürekleri dağladı.

3 Yaşındaki Şehit Oğlu Tabutlara Bakarak Sordu; 'Anne Babam Hangisi?'
Haber albümü için resme tıklayın

3 Yaşındaki Şehit Oğlu Tabutlara Bakarak Sordu; 'Anne Babam Hangisi?'

Jandarma Uzman Çavuş Gürcan Kepekçi ile Jandarma Uzman Onbaşı Şahan Sezer bugün memleketlerine uğurlandı.

Batman'daki PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan askerlerimiz Jandarma Uzman Çavuş Gürcan Kepekçi Kahramanmaraş'a, Jandarma Uzman Onbaşı Şahan Sezer Samsun'a uğurlandı. Toprağa verilmek için memleketlerine son kez giden askerlerimiz için tabutları başında tören düzenlendi.

Törene damgasını vuran olay ise Jandarma Uzman Çavuş Gürcan Kepekçi'nin minik oğlu oldu. Tören alanına gelen şehitlerimizin tabutlarına bakıp annesine dönen 3 yaşındaki Efe, "Anne, babam hangisi?" dedi. Bunun üzerine gözyaşları sel oldu.

SABAH SAATLERİNDE GERÇEKLEŞEN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZE DAİR AÇIKLAMA Batman Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Bahçepınar'dan geldi. Bahçepınar bu ifadeler ile terör ile mücadelede kararlıyız mesajı verdi; ''Aziz şehitlerimizin, milletimizin birlik ve beraberliğe, vatanımızın bölünmez bütülüğü uğruna verdiği binlerce şehidimizin saflarına katılmak üzere bugün aramızdan ayrılıyor. Ancak, bu ayrılış sadece bedenin bir ayrılmadır. Al kanlarını bayrağına verilen, vatan toprağı karış karış sulayan bu kahramanlar aslında aramızdan hiç ayrılmadılar. Onlar daime türk milletinin kalbinde yaşıyor, yaşayacaklar. Hatıra ve ruhları heran bizlerle beraber olacaktır. Bölücü terör örgütünün amaçlarına ulaşması engellemek ve kanun hakimiyeti sağlamak maksadıyla görevlerimize daha da artan inanç azim ve kararlıkla devam edeceğiz. Aziz şehitlerim sizleri kaybetmenin acısı sonsuzdur. Şimdi siz de tüm şehitlerimiz gibi bu vatanın yıkılmaz temelinin harcı oldunuz. Uğruna can verdiğiniz emanetlerin bekçisiyiz. Rahat uyuyun, bizler ülkesini milletini vatanımızı canımızı pahasına korumaya yemin etmiş silah arkadaşların olarak hakkımızı size helal ediyoruz."

KPSSCAFE.COM.TR ANKARA

12 Ağu 2017 - 19:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler