29 Haziran 2017 Altın Fiyatları!(Çeyrek Altın Ne Kadar?)

Altın fiyatları gün ve gün değişim gösterir iken, vatandaş devamlı olarak araştırma içinde. Altın fiyatlarının düşmesini bekleyen alıcılar için son durumu değerlendirdik. 29 Haziran tarihinde çeyrek altın ne kadar? altın fiyatları ne durumda? haberimizde...

29 Haziran 2017 Altın Fiyatları!(Çeyrek Altın Ne Kadar?)

Altın fiyatlarındaki artışlar ve düşüşler her gün değişiklik gösteriyor. Altın almak isteyen ya da altın ile yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ise en uygun fiyatı bulmak için her gün fiyatları takip ediyor.

Peki bayram sonu fiyatlar ne durumda? İşte 29.06.2017 Perşembe günü çeyrek altın, Cumhuriyet altını, güncel altın fiyatlarına dair ayrıntılar...

Altındaki yükseliş devam ediyor. Bugün gram altın Kapalıçarşı'da 141,11 liradan alınıp, 141,16 liradan satışa sunuluyor. Çeyrek altın 231,60 TL'ye, Cumhuriyet Altını 955,67 TL'ye alıcı buluyor.

Altın fiyatlarındaki artış ve yükseliş devam edecek mi? önümüzdeki günlerde belli olacak. Tüm gelişmeler ve altın fiyatlarını her gün takip etmek için sosyal medyadan takipte kalabilirsiniz.

Kolay erişim grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamız için ----> tıklayınız android mobil uygulamamız için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

29 Haz 2017 - 11:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler