29 Ekim'de Başkent Ankara'da Yolların Bazıları Kapalı Olacak!

29 Ekim'de güvenlik önlemleri nedeni ile bazı yollar kullanılmayacak. İşte o yol bilgileri...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeni ile Başkent Ankara'da bazı yollar güvenlik için kapatılacak! 

Ankara Valiliği konu hakkında önemli açıklama yaptı. Bazı yollar gün boyu tamamen kapatılacak iken, bazı yollar program sonuna kadar kapalı kalacak ve sonra açılacak. Bazı çift yönlü yollar da, çift yönlü olarak trafiğe kapalı olacak!

İşte Ankara Valiliği'nin o açıklaması; 

“Saat 13.00’te düzenlenecek Kortej Yürüyüşü ve saat 19.00’da düzenlenecek Fener Alayı Kortej Yürüyüşü güzergâhı ile ilgili Çankırı Caddesi, Atatürk Bulvarı, İnönü Bulvarı, Anafartalar Caddesi, - Kevgirli Sokağın Bentderesi Caddesi ile Hisarpark Caddesi ile Konya Sokak arasında kalan bölümü, Cumhuriyet Caddesi, Dikmen Caddesi’nin 15 Temmuz Şehitler Kavşağı ile Polisevi Kavşağı arasında kalan bölümü, Talatpaşa Bulvarı’nın Adnan Saygun Caddesi ile Hipodrom Caddesi arasında kalan bölümü saat 07.00’dan itibaren trafiğe kapatılacak.

Celal Bayar Bulvarı Yüksek Hızlı Tren Garı Açılışı ile ilgili olarak, Devlet Demir Yolları Gazi Mustafa Kemal Hastanesi Kavşaktan Kurtuluş Kavşak arası, Bulvara açılan varyantlar, bağlantı yolları, cadde ve sokaklar dâhil, 28 Ekim 2016 günü saat 11.00’den 29 Ekim 2016 günü program sonuna kadar çift yönlü trafiğe kapatılacak. Celal Bayar Bulvarının; Devlet Demir Yolları Gazi Mustafa Kemal Hastanesi Kavşaktan Kurtuluş Kavşak arası, Bulvara açılan varyantlar, bağlantı yolları, cadde ve sokaklar dâhil, 28 Ekim 2016 günü saat 11.00’den 29 Ekim 2016 günü program sonuna kadar çift yönlü trafiğe kapatılacaktır.

Cumhuriyet Halk Partisi Organizesinde, saat 11.00’de Cumhuriyet Bayramı yürüyüş etkinliği güzergâhı ile ilgili olarak, Cumhuriyet Caddesi, İstanbul Caddesi’nin Atatürk Bulvarı ile Kazım Karabekir Kavşak arasında kalan bölümü, Hipodrom Caddesi’nin Mevlana Bulvarı ile Cumhuriyet Caddesi arasında kalan bölümü, Talatpaşa Bulvarı’nın Atatürk Bulvarı ile Cumhuriyet Caddesi arasında kalan bölümü, Kazım Karabekir Caddesi’nin İstanbul Caddesi ile Anıt Caddesi arasında kalan bölümü,GMK Bulvarı’nın Maltepe Köprüsü ile Anadolu Meydanı arasında kalan bölümü belirtilen güzergaha açılan cadde/sokakların tamamı, Dögol Caddesi’nin Anadolu Meydanı ile Beşevler Kavşak arasında kalan bölümü ile belirtilen güzergâha açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü 29 Ekim 2016 günü saat 07.00’den itibaren etkinliklerin sonuna kadar trafiğe kapatılacaktır” 

Kpsscafe.com.tr

28 Eki 2016 - 11:42 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler