25 Mart Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! Büyük İkramiye Ankara'ya Gitti

25 Mart Sayısal Loto sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi tarafından açıklanan sayısal loto sonucuna göre bu hafta 6 bilen talihli Ankara'dan çıktı. Büyük İkramiye tutarı 3 milyon 660 bin 939 lira olarak açıklandı.

25 Mart Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Sayısal Loto oyununun 1063'üncü hafta çekilişi dün akşam yapıldı. Çekiliş sonucunda bu haftanın kazanan numaraları , 8, 12, 19, 20 ve 23 olarak açıklandı. Bu hafta 6 şanslı kişi 3 milyon 660 bin 939 liralık büyük ikramiyenin sahibi olurken, 5 bilen kişi sayısı 136 olarak açıklandı. 5 bilen bu kişilerin alacağı ikramiye 5 bin 939 lira 90 kuruş olurken, 4 bilen kişiler 72 lira, 3 bilen kişiler 11 lira ikramiye kazandılar.

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen çekilişte bu hafta toplamda 6 milyon 790 bin 61 liralık ikramiye dağıtımı gerçekleştirilirken, 6 bilen kuponun Ankara'nın Altındağ ilçesinden yatırıldığı açıklandı. Hasılattan kamuya KDV olarak 2 milyon lira, şans oyunları vergisi olarak 1 milyon 12 bin lira aktarılacak.

Kamudan haberler, gündemden haberler, son dakika haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpss cafe uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Mar 2017 - 10:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler