241 Sayfada 241 Şehit Kitabı Vatandaşın İmzası İle Hazırlanıyor!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde hayatını kaybedenlere ilişkin bir çalışma tasarlandı.

AK Parti Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nın hazırladığı '241 Sayfada 241 Şehit' Kitabı büyük ilgi çekti. 

AK Parti Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığı, vatandaşların darbe girişimine dair duygu ve düşüncelerini kaleme aldığı bir kitap hazırladı.

Aralarında Batman Valisi Ahmet Deniz, AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi ile ülkenin her kesiminde yer alan vatandaşların duygu ve düşüncelerine yer verilen kitapın ismi "241 Sayfada 241 Şehit" olacak.

Kitapta darbe girişiminde vatanımız için hayatını bağışlayan 241 kişinin anısı yer alacak! Anılarını yazan vatandaşların içinde, ev hanımları, mühendisler, esnaflar, öğrenciler, öğretmenler ve aklınıza gelebilecek her tür kesim ve meslek grubu yer alacak! Kitap tek cilt olacak.

"241 Sayfada 241 Şehit" Kitabının birçok dile de çevirisi gerçekleşecek.  AK Parti Gençlik Kolları Batman İl Başkanı Emrullah Bardakçı, kitap için "Bu işgal girişimini halkın diliyle anlatmış olacağız." ifadelerini kullandı.

Kpsscafe.com.tr

21 Eki 2016 - 15:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler