24 Haziran Seçim Günü Bunlar Yasak!

Türkiye sandık başına gidiyor. Bugün saat 06.00'dan 24.00'e kadar alkollü içki satılmayacak, içkili yerlerde alkollü içki verilmesi ve içilmesi yasak olacak, eğlence yerlerinin oy verme süresince kapalı olması, eğlence niteliğindeki lokantalarda sadece yemek verilebilmesi kararı var.

Türkiye sandık başına gidiyor. Bugün saat 06.00'dan 24.00'e kadar alkollü içki satılmayacak, içkili yerlerde alkollü içki verilmesi ve içilmesi yasak olacak, eğlence yerlerinin oy verme süresince kapalı olması, eğlence niteliğindeki lokantalarda sadece yemek verilebilmesi kararı var. Çay bahçeleri de seçim günü boyunca kapalı olacak.

Seçim yasaklarına uyulması şartıyla oy verme gününde saat 18.00'den sonra alkollü içki servisi yapılmayan düğünler yapılabilecek. Emniyet ve asayişi korumayla görevli olanların haricinde kimse silah taşıyamayacak.

Radyolar ve her türlü yayın organları tarafından saat 18.00'e kadar seçim ve seçim sonuçlarıyla ilgili haber, tahmin ya da yorum yapılmayacak.

KPSSCAFE - ANKARA

24 Haz 2018 - 09:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler