21. POMEM Sınav Başvuru Ücreti Açıklandı (Anlaşmalı Bankalar)

21. dönem POMEM başvuru ılavuzu yayımlandı. Başvuru kılavuzunun yayımlanması ile birlikte başvurular alınmaya başladı. Peki önce internet başvurusu mu yapılacak yoksa ücret mi bankaya yatırılacak? Başvuru ücreti ne kadar? Başvuru ücreti son ödeme tarihi ne zaman? İşte detaylar.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 21. dönem POMEM 13 bin polis alımı başvuru kılavuzunun yayımlandığı belirtildi.

POMEM başvuru kılavuzunun yayımlanmasının ardından başvuru ekranı açıldı ve ön lisans-lisans mezunu adaylar polis alımı için başvurularını yapmaya başladı. Ön başvurular internet üzerinden yapılmakta olup, adaylar internet başvurularını tamamladıktan sonra başvuru ücretini anlaşmalı bankalara son başvuru tarihinden önce yatıracak ve bu şekilde 21. dönem POMEM alımına başvurularını yapacaklardır.

Başvuru Ücreti Ne Kadar?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 21. dönem POMEM 2 bin ön lisans ve 11 bin lisans polis alımına müracaat edecek adayların, internet üzerinden ön başvurusunu yapmadan önce 75 TL olan başvuru ücretini anlaşmalı bankaya yatırması gerekmektedir.

Başvuru Ücreti Hangi Bankaya Yatırılacak? Başvuru Üceti Son Yatırma Tarihi Ne Zaman?

POMEM polis alımına internet üzerinden başvuru yapan adayların 75 TL olan başvuru ücretini 06 Ekim 2017 saat 17:00’a kadar Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Türkiye Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “21. Dönem POMEM Giriş Sınavı” isimli hesaba yatıracaktır. Sadece Halkbank şubelerinden ve ATM’lerinden başvuru ücreti yatırılabilecektir. İnternet şubelerinden ücret yatırılmaz.

POMEM haberlerinden, memur haberlerinden, kpss haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Kpsscafe'yi takipte kalın.

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

25 Eyl 2017 - 09:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

None - Gençlerin hayallerini umutlarını kullanarak böyle sınavlardan para alıp sömürmeye hiç utanmıyorlar o kadar insan üniversite okudu polis olmak için mi okudu bütün mühendisleri polis yapın asker yapın sınırlarda harcayın sonra acımadan Allahın belaları.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 09:39


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler