2018'de En Az Lise Mezunu Kaç Polis Alımı Yapılacak? (PÖH, PMYO, POMEM, PAEM Alımı)

Yeni dönem polis alımları ne zaman yapılacak? 2018 yılında toplam kaç polis alımı yapılacak? Alım ilanlarına nasıl ulaşabilirim? İlanlar hangi aylarda yayımlanacak?

2018 yılında kaç polis alımı olacak? Polis alımları 2018'de devam edecek mi? Hangi dönemlerde polis alımları olacak?

Polis Akademisi Başkanlığı 2018 yılında en az lise mezunu adaylar arasından polis alımlarını sürdürecek. Yüz binlerce adayın büyük bir merak ve heyecanla beklediği ilanlar henüz yayımlanmadı ancak yakın zamanda Akademi Başkanlığının polis alımı için ilana çıkacağı bekleniyor. Polis olmak isteyen adaylar ise şimdiden 2018 yılında polis alımlarının hangi tarihlerde olacağını ve kaç kişi alınacağını merak ediyor.

Alımlar Nasıl Olacak?

2018'de her yıl olduğu gibi PMYO'lara 2500 polis alımı yapılması bekleniyor. PMYO'nun yanı sıra POMEM'lere ve PAEM'lere de polis alımı yapılacak. Bu alımlar arasında 2018'de en ciddi alımın POMEM'lere yapılması bekleniyor.

PMYO Polis Alımı

Polis Meslek Yüksek Okullarına her yıl olduğu gibi bu yıl da 2500 civarında polis alımı yapılması bekleniyor. Yapılacak alım lise mezunları arasından olacak ve YKS'de alınacak puan şart koşulacak. YKS'de belirtilen barajı geçen adaylar fiziki yeterlilik sınavı ve yazılı sınava girecek. Bu aşamaları başarılı şekilde geçen adaylar 2 yıl PMYO'da eğitim gödükten sonra polis memuru olarak göreve başlayacak.

POMEM Polis Alımı

POMEM'lere her yıl on binlerce polis alımı yapılıyor. Geçtiğimiz yıl lisans ve önlisans mezunu adaylar arasından POMEM'lere 23 bin bayan ve erkek polis alımı yapıldı. 2018'de de nu sayıya yakın bir alım yapılması bekleniyor. Ancak bu yıl gerçekleşecek alımda çok sayıda PÖH alımı yapılması bekleniyor.

PAEM Komiser Yardımcısı Alımı

PAEM'lerde komiser yardımcısı olarak yetiştirmek üzere polis memurları arasından ve açıktan personel alınacak. Alınacak personeller eğitimlerin tamamlanmasının ardından komiser yardımcısı olarak göreeve başlayacak.

Alımlar Ne Zaman?

Polis alımlarının yakın zamanda yayımlanması bekleniyor. PMYO'lara polis alımının YKS'den sonra yapılması bekleniyor. POMEM'lere polis alımının ise Şubat-Mart döneminde ve Temmuz-Ağustos döneminde yapılması bekleniyor. PAEM'lere komiser yardımcısı alımı konusunda ise net bir tarih henüz yok.

Siz de aşağıda bulunan yorum kısmından polis alımı hakkında taleplerinizi iletebilirsiniz.

Polis Alım İlanı Yayımlandığı Anda Haberdar Olmak İçin;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

13 Oca 2018 - 14:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

ömür - var zaten araştır sadece parkur var onu geçersen sözlü mülakat

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 14:46
07

Deniz - ALLAH RIZASI İÇİN ÇIKSIN ARTIK ALIMLAR LİSE ALIMI BAYAN ALIMI KPSS ŞARTSIZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 14:46
06

Hilal - Pmyo lar 2 senelik olduğu için YKS'den değil de TYT'den belirlenen puanı geçmek gerekmiyor muydu ? Çünkü 2 senelikler için sadece TYT sınavı (ilk aşama) gerekiyor diye biliyorum Cevaplarsanız sevinirim. :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 14:46
05

Emel - PÖH LİSE alımı bayan alımı ÇIKSIN nolur KPSS ŞARTSIZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 14:46
04

Sarı53 - Yüzbinler merak ettiği için sürekli aynı haberi yeni habermiş gibi paylaşıyorsunuz (admin ler bu yorumu da paylaşmayacak kesin ama yazıyorum ! )

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 14:46
02

Hilal - Nasıl yani barajı geçen mulakatlara katılabilecek mi?? Bilen söylesin lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 14:46
01

Adem - Bu nasıl iş Mart Şubat diolar dı şimdi temmuz Ağustos ayınamı uzatıp duruyonuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 14:46


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler