20 Yaşındaki Genç Kadını Önce Fuhuşa Zorladı Ardından Bacaklarını Baltaladı

Başlıkta görmüş olduğunuz eylemin sahibi 66 yaşındaki bir adam. Önce kıza defalarca tecavüz etti sonra fuhuşa zorladı, ardından balta ile kızı yaraladı. detaylar...

20 Yaşındaki Genç Kadını Önce Fuhuşa Zorladı Ardından Bacaklarını Baltaladı 

Eşkişehir'de yaşanan ve kan donduran olayın kahramanları 66 ve 20 yaşındaki iki birey olarak kayıtlara geçti. Birlikte yaşadıkları öğrenilen çiftten erkek olan kadına tecavüz edip para karşılığı fuhuşa zorladı. Ardından kadının bacaklarını balta ile yaralayan adam, komşularının zoru ile kadını bıraktı. Yaralı kadını, acı içindeki çığlıkları ile beraber devlet hastanesine götürenler ise komşular oldu.

Hastanede ifadesi alınan genç kadının söyledikleri ile kan donduran gerçekler ortaya çıktı. 66 yaşında olan ve kadını fuhuşa zorlayıp şiddet uygulayan kişi gözaltına alındı. Ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

ANINDA KOLAY VE ÜCRETSİZ ERİŞİME ŞİMDİ ULAŞIN >>> ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 May 2017 - 01:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler