18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 102. Yıldönümü İçin MSB Mesajı

Milli SAVUNMA BAKANLIĞI 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yıldönümü için resmi web sayfasında önemli bir mesaj yayımladı. MSB tarafından yayımlanan mesajın tamamı haberimizde...

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 102. Yıldönümü İçin MSB Mesajı
Haber albümü için resme tıklayın

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yıldönümü 2017 yılında kutlanacak.

Milli Savunma Bakanlığı 16 Mart 2017 gününde resmi web sayfasından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü hakkında önemli bir kutlama mesajı yayımladı. Son derece gururla yazılan metin, 18 Mart'ın önemini ve gururunu okuyucuların iliklerine kadar hissettiriyor.

İşte 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yıldönümü hakkında yayımlanan Milli Savunma Bakanlığı kutlama mesajı;

''Milletimizin birlik ve beraberlik içinde vatan sevgisiyle tarihe yazdığı kahramanlık destanımız olan Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıldönümünü iftiharla kutluyoruz. Çanakkale Zaferi, bağımsızlığın ve özgürlüğün simgesi al bayrağımızın bir daha asla indirilmemek üzere göndere çekildiği tarihin altın sayfasıdır. Bu büyük destan, namusu bildiği vatanının ve milletinin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını vermeyi göze alan yüzbinlerce kahramanın eseridir.

“Bir gül bahçesine girercesine” toprağa düşen o kahramanlar, dünyayı kendilerine hayran bırakan mücadeleleriyle, “Çanakkale Geçilmez” sözündeki inancı ve kararlılığı, tarihe kanlarıyla kazımışlardır. Çanakkale Zaferi, binlerce yıllık şanlı tarihe sahip milletimizin, yeniden dirilişinin de sembolüdür.

Tarihten aldığımız güç ve sorumlulukla dün olduğu gibi bugün de “Çanakkale” ruhunu yaşatacak, şehit kanlarıyla yoğrulmuş vatan toprağımızın asaletine, izzetine ve şehitlerimizin hatırasına uygun davranacağız. Ülkemizi, devletimizi, vatanımızı ve bayrağımızı namusumuz ve şerefimiz bilerek koruyacağız.

Ne içerdeki hainler ne de dışarıdaki düşmanlar ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasını engelleyemeyecektir. Türk Silahlı Kuvvetlerinin asil ve onurlu mensupları, terör örgütlerinin yarattığı tehdidi bertaraf etmek, halkımızın ve sınırlarımızın güvenliğini sağlamak, terörün bölgemizde yerleşik hale gelmesini engellemek, bölgede huzur ve istikrarı tesis etmek maksadıyla yurtiçinde ve yurtdışında her daim görevdedir.

Zaferin 102. yılında şehitlerimizi rahmetle anarken, onlara olan şükran borcumuzu vatanımıza, bayrağımıza, birlik ve beraberliğimize daha kararlı şekilde sahip çıkarak ödeyebileceğimizi unutmamalıyız. Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıl dönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, zaferde payı olan tüm kahramanlarımız ile ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. ''Şehitlerimiz ruhları şad, mekanları cennet olsun.''

Bu gururlu günde bizler de KPSS CAFE olarak atalarımızı anarak, Şehitlerimize minnettar bir şekilde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin nice yıldönümler görmesini diliyoruz.

Facebook memur grubumuza erişim sağlayıp, fikir alışverişi yapabilmek için --->tıklayınız
KPSS CAFE ios mobil uygulamamızı yükleme için ----> tıklayınız 
KPSS CAFE android mobil uygulamamızı yükleme için---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

17 Mar 2017 - 22:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler