15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda Korkutan Yangın

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın alt bölümünde vatandaşları korkutan bir yangın meydana geldi. Belirtilen bölgede daha çok mültecilerin kaldığı biliniyor. Yangın akıbeti ve ayrıntıları haberimizde...

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda Korkutan Yangın

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda 21 Şubat 2017 akşam saat 17.30 sularında meydana gelen yangın, vatandaşlara büyük panik yaşattı. Otogarın alt kısmındaki dükkanda genelde mültecilerin kaldığı öğrenildi.

Çıkan yangın sonrası çevredekilerin ihbarı ile bölgeye gelen polis ekipleri, itfaiye ekipleri ve ambulanslar yangını kısa sürede söndürmeyi başardı. İlk belirlemelere göre yangının elektrik sobasından çıktığı değerlendiriliyor. Bununla beraber bölgedeki tüm çalışmalar ve güvenlik önlemleri devam ediyor.

Gelişmeler için takipte kalmaya devam edebilirsiniz. Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Şub 2017 - 21:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler