13 Yaşındaki Kızının Tecavüzcüsünü Öldüren Adanalı Babaya Destek Artıyor

Sosyal medya, 13 yaşındaki kızının tecavüzcüsünü öldüren babayı konuşuyor. Birçok vatandaş, hakkında tutuklama kararı verilen Emrah B.'nin serbest kalmasını istiyor. İşte detaylar.

Sosyal medya, önceki günden bu yana 13 yaşında kıza tecavüz eden adamı kurşuna dizen babayı konuşuyor.

13 yaşındaki kızı F.N.B.'ye tecavüz eden 17 yaşındaki Muhammet Reşit Y. isimli kişiyi kurşuna dizen baba Emrah B.'ye sosyal medya üzerinde destekler artıyor. Önceki günden bu yana paylaşımlar yapan kullanıcılar, tecavüzcüyü öldüren baba için af çıkartılmasını istiyor.

Olay Nasıl Yaşandı?

Bir elektronik firmasında çalışan Muhammet Reşit Y. isimli kişi, Emrah B.'nin silahlı saldırısına uğradı. Olayın ardından bölgeden kaçmaya çalışan Emrah B.'yi suça aleti tabanca ile yakalayan polis ekipleri, vurulan Muhammet Reşit Y.'yi vurulduğu kamyonet ile hastaneye kaldırdı ama 17 yaşındaki kişi kurtarılamadı.

Gözaltına alınan Emrah B. sağlık kontrolü için gütürülürken, "Öldürdüğüm kişi 13 yaşındaki kızıma tecavüz etti. Ben bu cinayeti, başka kızların başına gelmesin diye işledim. Sayın Cumhurbaşkanım size yalvarıyorum, bir kanun çıkarın bu tecavüzcülerin gereken cezasını verin." açıklamasını yaptı.

Sağlık kontrolünden geçen Emrah B. emniyetteki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Emrah B. hakkında tutuklanması kararı verildi.

Sosyal Medyada Destek Yağıyor

Sosyal medya üzerinde paylaşımlarda bulunan vatandaşlar ise Emrah B.'ye hak veriyor ve onun için af çıkarılmasını istiyor. Ancak yetkililerden bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Siz de konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum kısmından yazabilir, diğer kullancıılarla bu durumu tartışabilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

17 Ağu 2017 - 16:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Reşide cakmak - 13 yaşında çocuğuna tecavüz eden sapığı öldüren babaya eline sağlık diyorum.Bu babanın sonuna kadar yanındayım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ağustos 16:50
03

Muhammed - Bence de haklı bu adam ve suçsuz eğer idam olmuş olsaydı bunu yapmayacaktı belki idam gelmeli artık böyle olmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ağustos 16:50
02

Ayvaz Alsaç - Ben bu Babanın Elini degil ayaklarini öperim ellerine saglik. Tecavuzcu seref yoksunlarini boyle yapacaksin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ağustos 16:50
01

bahar - Söz konusu tecavüz ise özellikle de bu cocuk istismarıysa kesinlikle haklı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ağustos 16:50


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler