12 Canın Gittiği Yurdun Yöneticisi ''Allah Takdiri! Onlar Şehit Oldu!''

Geçtiğimiz günlerde Adana Aladağ'da meydana gelen yurt yangınında tam 11 küçük kız hayatını kaybetti, bir de eğitmen yanarak can verdi! Yöneticinin açıklaması ise oldukça şaşırtıcı idi!

Adana Aladağ'daki yurt yangını çok küçük zararlar ile atlatılabilirdi!

Eğer yurtta yangın merdiveni kullanılıyor olsa idi... 

Oysaki o yangın merdiveninin kapısının yerinde kalın bir duvar vardı! Kızlar o duvarın önünde yanarak can verdi! İsmet Yılmaz bu konuda ihmal yok dedi! Lakin tüm Türkiye yetkililere kızgın! 

Türkiye hala hayatını kaybeden 11 küçük kızına ağlıyor! Küçük kızlar kurtulabilirdi diyor, tüm ülke!

Yetkililerin açıklaması ise oldukça dikkat çekici! Kökez köyündeki Özel Posiçi Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Mustafa Göktaş işte bu açıklamada bulundu;

"Bazı yurtların yangın merdiveni kapısını hırsız girmesin diye kilitliyor ya da kulpunu söküyorlar. Bizimki sadece içeriden kulplu. Dolayısıyla içeriden açılıyor. Kapımız da demir olduğu için ısıya dayanıklı. Geldiğimde yatakhane zemini pos çamı kerestesiyle kaplıydı. Altı ay önce ısıya dayanıklı laminat parke döşendi. Ahşap malzemeleri kaldırıyoruz. Son olayla ilgili değil."

11 küçük kızın hayatını kaybettiği yurdun müdürü ise, "Biz Süleymancıyız. Yurtaki kızlarımızın yanması Allah'ın takdiri. Onlar şehit oldu" açıklamasını yaptı. Tüm Ülke hala şokta! Binali Yıldırım, konunun peşini bırakmayacağını ve araştıralacağını söyledi. Gelişmeler için takipte kalınız. 
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

03 Ara 2016 - 09:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler