10 Yaşındaki Çocuk Annesi ile Komşusunu Yatakta Yakaladı: Sonrası Korkunç..

Kan donduran haber: Alınan son dakika bilgilerine göre 10 yaşındaki çocuk, annesi ile komşusunu yatakta yakaladı. 40 yaşındaki komşusu, çocuğu boğarak öldürdü.

Korkunç haberin adresi Sakarya oldu. Sakarya'da 10 yaşındaki çocuk annesi ile komşusunu yatakta yakaladı. Annesi ile komşusu yatakta iken içeri giren 10 yaşındaki çocuk, komşusu 40 yaşındaki K.Y. tarafından yastıkla boğularak öldürüldü.

Sakarya'nın Karasu İlçesindeki Stat Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın zemin katında oturan 2 çocuk annesi Zeynep K., sabah saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek oğlu Necmi Talha K.’yi yastıkla boğarak öldürdüğünü söyledi. Polise, "Oğlum öldü, evde şu an" diyen Zeynep K.’nin ifadesini alan polis ekipleri, eve gitti. Eve giden polis ve 112 Acil ekibi, hareketsiz halde buldukları çocuğu yaşama döndürmek umuduyla Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak minik Necmi Talha, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Yapılan ilk incelemede, çocuğun yastıkla boğularak hayatını kaybettiği tespit edildi.

Acılı Baba İsyan Etti

Acı haberi alıp hastaneye koşan bir tavuk çiftliğinde çalışan baba İ.K., "Karım olacak ş.... nerede?" diye bağırdı. Polisin gözaltına aldığı Zeynep K., bu kez oğlunu okula gitmediği için öldürdüğünü söyledi. Şüphelin verdiği çelişkili ifadeler sonrası polis, birlikte olduğunu belirlediği komşusu K.Y.’yi de gözaltına aldı.

İtiraf Etti

Zeynep K. daha sonra ifadesini değiştirerek, oğlunun bu sabah kendilerini yatakta yakaladığını, bu nedenle de K.Y. ile birlikte Necmi Talha’yı öldürdüklerini söyledi. Zeynep K. ile K.Y.’nin sorgusu sürüyor.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

22 Kas 2017 - 16:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

Alaattin - Ne anneler var hem çocuklu hem.. kocasına yazık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 16:49
03

Alaattin - Ne anneler var hem çocuklu .. Kocasına yazık !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 16:49
02

Nihat - İkisinide ibreti alem kazığa oturtmalı ahlaksız insancıklar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 16:49


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler