1 Mayıs'ı Kana Bulayacaklardı! Şafak Baskınıyla Yakalandılar!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kana bulamak isteyen teröristler kıskıvrak yakalandı.

1 Mayıs'ı Kana Bulayacaklardı! Şafak Baskınıyla Yakalandılar! 

İzmir'de terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonda ikisi Suriye vatandaşı 6 kişi terörle mücadele ekiplerince gözaltına alındı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne bağlı ekipler sabah saatlerinde tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlediler. Operasyonda terör örgütü DAEŞ'e üye olduğu tespit edilen ikisi Suriye vatandaşı toplam 6 kişi gözaltına alındı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN SONRA EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜLER

Şüphelilerin kaldıkları örgüt evlerinde yapılan aramada çok sayıda IŞİD'e ait döküman ve materyal elde edildi. Teröristlerin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde İzmir'de eylem yapmak için hazırlandıkları öğrenildi. Sağlık kontrolünden geçirilen terör örgütü üyeleri sorgulanmak üzere emniyete getirildi.

Kamudaki son dakika haberleri, ekonomi haberleri, dünyadan haberler ve daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza alabilmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

30 Nis 2017 - 10:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler