Yola mayın döşeyen terörist öldürüldü

Şırnakın Beytüşşebap ilçesi Mezra beldesi yoluna mayın döşerken fark edilen PKK terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildi.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Mezra beldesi yoluna mayın döşerken fark edilen PKK terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü...
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Mezra beldesi yoluna mayın döşerken fark edilen PKK terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü mensuplarının Mezra beldesinde vatandaşlarımızın ve güvenlik kuvvetlerimizin kullandığı yola mayın döşeyecekleri bilgisinin alınması üzerine güvenlik güçlerimizce operasyon yapılarak terör örgütü mensuplarına teslim olmaları yönünde çağrıda bulunulmuştur. Bu çağrılara ateş ederek karşılık veren örgüt mensuplarından 1'i etkisiz hale getirilmiş, ayrıca çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilmiştir. Kaçan terör örgütü mensuplarının yakalanmasına yönelik operasyonlar devam etmektedir." denildi.

08 Ağu 2012 - 11:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler