Vatandaşa bir zam haberi daha

Doğalgaz aboneliği için vatandaşlardan alınacak ücretlere zam yapıldı. Buna göre 360 lira olan bağlantı bedeli 393 liraya yükseldi

Doğalgaz abone bağlantı bedeli için dağıtım şirketine ödenecek tutar, gelecek yıl 33 lira artarak 393 lira olacak.
Kurumun yıllık enflasyon, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) artışlarını baz alarak belirlediği tarifelere göre aboneler, 2014'te doğalgaz bağlantı bedeli için dağıtım şirketine 360 lira öderken, 2015'te bu rakam 393 liraya çıktı. Bu yıl doğalgazda güvence bedeli için dağıtım şirketine 327 lira ödeyen aboneden, gelecek yıl güvence bedeli için 357 lira tahsil edilecek.
Doğalgaz dağıtım şirketleri 2015 yılında abonelerden sayaç açma kapama bedeli için 26 lira tahsil edecek. Bu rakam, 2014'te 24 lira olarak belirlenmişti.

11 Ara 2014 - 11:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler