Vali Ata, eylülde eğitime başlayacak 32 derslikli okulun inşaatını gezdi

Gaziantep Valisi Erdal Ata, Şahinbey Belediyesi tarafından 15 Mayısta temeli atılan ve 3 ay gibi kısa sürede tamamlanan 32 derslikli okulun inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

Gaziantep Valisi Erdal Ata, Şahinbey Belediyesi tarafından 15 Mayıs'ta temeli atılan ve 3 ay gibi kısa sürede tamamlanan 32 derslikli okulun inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.         Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı devam eden Akkent Spor...
Gaziantep Valisi Erdal Ata, Şahinbey Belediyesi tarafından 15 Mayıs'ta temeli atılan ve 3 ay gibi kısa sürede tamamlanan 32 derslikli okulun inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

        Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı devam eden Akkent Spor Köyü Yüzme Havuzu, okul inşaatı ve Güneykent pazar alanı, sosyal tesis ve otopark inşaatını gezen Vali Ata, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Eğitime destek kapsamında 15 Mayıs'ta temelini attıkları okul inşaatının tamamlanma aşamasına geldiğini ifade eden Gaziantep Valisi Erdal Ata, “Eğitimin desteklenmesi noktasında yapmış olduğu tüm bu çalışmalarından dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum. 3 ay gibi kısa sürede tamamlanan okulumuz Ağustos’un sonu itibari ile bitmiş olarak bize teslim edilecek olup, 2012-2013 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacaktır. Şahinbey Belediyemizin Akkent Spor Köyü Yüzme Havuzu ve Güneykent Mahallesi’nde yapımı devam eden pazar alanı, sosyal tesis ve otopark çalışmasını da gezdik. Bu tesisler tamamlandığında hem eğitim hem de vatandaşların diğer ihtiyaçlarının karşılanması noktasında eksiklikleri tamamlayan tesisler olacaktır. Başkanımızı tüm bu çalışmalarından dolayı kutluyorum.” dedi.

08 Ağu 2012 - 18:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler