Uzman çavuş ve eşi, çocuklarının gözü önünde katledildi!

Isparta'da uzman çavuş ve eşi, polis olduğu öğrenilen kayınbiraderi tarafından çocuklarının gözü önünde tabancayla vurularak öldürüldü.

Uzman çavuş ve eşi, çocuklarının gözü önünde katledildi!
Uzman çavuş ve eşi, çocuklarının gözü önünde katledildi!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, sabah saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Erkan Ö., nöbetten çıkınca Davran Mahallesi 142. Cadde’de bulunan Selçuklu Sitesi’ndeki evine gitti. Erkan Ö.'nün hemen ardından eve eşinin erkek kardeşi geldi. Polis olduğu öğrenilen şahıs, Erkan Ö.ve eşi Ebru Ö.'yü 2 ve 5 yaşlarındaki çocuklarının gözü önünde tabancayla vurarak olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çiftin öldüğünü tespit etti.

Olayla ilgili polisin soruşturması devam ediyor.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

Kaynak:Haber3

17 Kas 2019 - 14:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Mert - Kısasta hayat vardır. İsviçrenin fransanın kurallarıyla değil Allahın kurallarıyla hüküm verildiği zaman cinayetler yarı yarıya azalacaktır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 14:05
01

. - Mert kardeş napalım şimdi biz de o adamı ve karısını mı vuralım? Herkes birbirini mi katletsin? Senin bir yakının tecavüze uğradığı zaman sen de gidip o kişinin yakınına mı tecavüz ediceksin? Gelişememizin tek sebeb bu hastalıklı zihniyetiniz. Ne Allah ne Kuran ne de Hz. Muhammed böyle bir şey emretmiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 14:05


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler