Ürdün: Suriye Başbakanı Hicab bu sabah geldi

Ürdün hükümeti, Esed rejimini terk eden Suriye Başbakanı Riyad Hicabın ülkeye bu sabah giriş yaptığını açıkladı.

Ürdün hükümeti, Esed rejimini terk eden Suriye Başbakanı Riyad Hicab'ın ülkeye bu sabah giriş yaptığını açıkladı.Resmi haber ajansı Petra, Hicab'ın ailesiyle birlikte sabahın ilk saatlerinde Ürdün'e geldiğini duyurdu.Suriyeli muhalifler, Riyad Hicab'ın önceki gün Ürdün'e geçtiğini...
Ürdün hükümeti, Esed rejimini terk eden Suriye Başbakanı Riyad Hicab'ın ülkeye bu sabah giriş yaptığını açıkladı.

Resmi haber ajansı Petra, Hicab'ın ailesiyle birlikte sabahın ilk saatlerinde Ürdün'e geldiğini duyurdu.

Suriyeli muhalifler, Riyad Hicab'ın önceki gün Ürdün'e geçtiğini açıklamıştı. Bu açıklamanın, Hicab'ın Suriye istihbaratının takibinden kurtulması için bir taktik olarak yapıldığı tahmin ediliyor. Şam'dan ayrıldıktan sonra Dera şehrinde iki gün saklanan Hicab'ın görüntüleri yayınlanmıştı.

08 Ağu 2012 - 14:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler