Türkoğlu, 7 proje ile SODES'teki başarısını devam ettirdi

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinin 7 projesi, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından yürütülen 2012 Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında kabul edildi.

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinin 7 projesi, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından yürütülen 2012 Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında kabul edildi.        Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, bu proje çağrısında 30 proje...
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinin 7 projesi, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından yürütülen 2012 Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında kabul edildi.

        Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, bu proje çağrısında 30 proje ile müracaat ettiklerini, 7'sinin başarılı olduğunu söyledi. 2011 yılında aynı kapsamda 5 proje ile ilçeler arasında en başarılı ilçe olduklarını hatırlatan Kaymakam Akkoyun, "Bu başarının 2012 yılında da devam etmesi ilçemiz adına bizleri sevindirdi. SODES, istihdam, sosyal bütünleşme, kültür, sanat ve spor alanlarında göç, yoksulluk ve işsizlik gibi sorunların ve değişen sosyal yapının ortaya çıkardığı ihtiyaçlara kısa sürede karşılık vermeyi hedefleyen insan odaklı bir program olması nedeniyle ilçemiz için önemli." dedi.

        Akkoyun, 2012 teklif çağrısı döneminde hedeflerinin sadece başarılı projeler üretmek değil aynı zamanda, kamu kurumlarına, belediyelere, sivil toplum kuruluşlarına, proje üretimi eğitimi ve desteği vererek toplumun tüm kesiminin proje çağrılarına cevap verebilecek duruma gelmelerini sağlamak olduğunu dile getirdi.

        7 projeyi hazırlayan kuruluşlar şöyle: Köylere Hizmet Götürme Birliği: Okul Öncesi SODES Parkında.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: Kendimle Yarışıyorum, İstihdam Garantili Hazır Giyim Kursu.
İlçe Özel İdare Müdürlüğü: Semt Sahaları.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı: Kızlara Pozitif Ayrımcılık Projeleri.
Kılılı Belediyesi: Kültür Parkı.
Türkoğlu Belediyesi: Harikalar Parkında.

07 Ağu 2012 - 18:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler