Türkan Şoray: Her Kadın İllaki Şiddete Maruz Kalır!

Türkan Şoray'a kadına şiddete ilişkin olarak hiç şiddete maruz kaldınız mı sorusu yöneltildi. Şoray, her kadın şiddete maruz kalmıştır şeklinde yanıtladı. Detaylar yazımızda..

Türkan Şoray, Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte yer aldı. Şoray ‘Şiddete Hayır’ etkinliğinde Selda Bağcan ile birlikte ‘Aldırma Gönül’ şarkısını söyledikten sonra Özdilek Alışveriş Merkezi’nde imza günü ve söyleşiye katıldı. Alışveriş merkezine akın eden hayranlarına ‘Şiddete hayır’ sloganı attıran Şoray, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yaptırılan bir araştırmada, Türkiye’de her üç kadından birinin kendisinin yerinde olmak istemesine çok sevindiğini söyledi. 50 yıllık sinema kariyerinin en büyük mutluluğunun bu olduğunu söyleyen Şoray, “Bu güzelliğe layık olabilirim inşallah” dedi.



Gazetecilerin “Hiç şiddete uğradınız mı” sorusu üzerine Şoray’ın gözleri doldu. Bir süre duraksayan Türkan Şoray, “Her kadın öyle veya böyle, manevi, fiziksel şiddete uğramıştır” dedi. Türkan Şoray, “Dizilerde neden oynamıyorsunuz” sorusuna ise “Dizilerin öneminin farkındayım, her eve girebiliyorsunuz. Ya izlenmezse korkusuyla yapamıyorum” dedi.

09 Mar 2015 - 04:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler