Tunceli'nde muhtaç ailelere Ramazan yardımı yapıldı

Tunceli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ramazan ayı nedeniyle ilde ikamet eden yardıma muhtaç 270 vatandaşa yardım yapıldığını açıkladı.

Tunceli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ramazan ayı nedeniyle ilde ikamet eden yardıma muhtaç 270 vatandaşa yardım yapıldığını açıkladı.         Tunceli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından yapılan...
Tunceli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ramazan ayı nedeniyle ilde ikamet eden yardıma muhtaç 270 vatandaşa yardım yapıldığını açıkladı.

        Tunceli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı münasebetiyle fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın gıda ve diğer zaruri ihtiyaçlarını karşılamak üzere 76 bin 300 TL ödenek gönderilmiştir. Söz konusu ödenek, ilimiz merkez ve merkeze bağlı köylerde ikamet eden sosyal güvencesi olmayan fakir ve yardıma muhtaç 270 vatandaşımıza nakdi para yardımı olarak dağıtılmıştır."

08 Ağu 2012 - 12:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler