Trafik kazasına Bakan Çelik müdahalesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bir dizi ziyaretler için geldiği Çorum-Ankara yolunda meydana gelen trafik kazasına müdahale etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bir dizi ziyaretler için geldiği Çorum-Ankara yolunda meydana gelen trafik kazasına müdahale etti. 3 kişinin yaralandığı kaza yerine giden Çelik, yaralılarla yakından ilgilendi. Ambulansın geç gelmesi nedeniyle Bakan Çelik’in konvoyunda...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bir dizi ziyaretler için geldiği Çorum-Ankara yolunda meydana gelen trafik kazasına müdahale etti. 3 kişinin yaralandığı kaza yerine giden Çelik, yaralılarla yakından ilgilendi.

Ambulansın geç gelmesi nedeniyle Bakan Çelik’in konvoyunda bulunan ambulans ve 112 Acil ekipleri, kazaya müdahale etti. Ankara'dan Çorum istikametine giden Osman Çekerek yönetimindeki 60 KL 091 plakalı araç, kontrolden çıkarak levhalara çarptı. Araç sürücüsü ile birlikte Mehmet Kahyaoğlu (55) ve Osman Kahyaoğlu (33) yaralandı. Araç içerisinde sıkışan sürücü güçlükle çıkarıldı.

Yaralılar, Bakan Çelik’in konvoyunda bulunan ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

07 Ağu 2012 - 16:57 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler