TOYO Matbaa Mürekkepleri CEO’su Yakup Benli: “Atılmamış penaltıdan gol olmaz”

Alanında uzman isimlerin fikirleri ve deneyimlerini paylaştığı TEDx Kaleiçi Etkinliği’nin üçüncüsü Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda gerçekleştirildi. TOYO Matbaa Mürekkepleri CEO’su Yakup Benli, bu yıl “Shape the Future-Geleceği Şekillendir” teması ile düzenlenen etkinliğin konuşmacıları arasında yer aldı. Benli, “Atılmamış Penaltıdan Gol Olmaz” konulu ilgi çeken konuşması ile Değişim Yönetimini anlattı.

TOYO Matbaa Mürekkepleri CEO’su Yakup Benli: “Atılmamış penaltıdan gol olmaz”
Haber albümü için resme tıklayın

“Paylaşmaya Değer” sloganı ve “Shape the Future-Geleceği Şekillendir” teması ile gerçekleştirilen 3. TEDx Kaleiçi Etkinliği’nde, her biri alanında fark yaratan isimler geleceği şekillendiren fikirlerini katılımcılarla paylaştılar. TOYO Matbaa Mürekkepleri CEO’su Yakup Benli ile birlikte Adnan DalgakıranEzel AkaySezen Sungur SaralEzo SunalUfuk TarhanErkan Can- Ali Adnan Özgür ve Oytun Erbaş’ın yaptıkları sunumlar ilgiyle izlendi.

TOYO Matbaa Mürekkepleri CEO’su Yakup Benli, “Geleceği nasıl şekillendirirdin” sorusuna farklı bakış açılarıyla cevap aranan etkinlikte, “Atılmamış Penaltıdan Gol Olmaz” başlıklı bir konuşma yaptı. Benli“Değişim Yönetimini” örneklerle anlattığı sunumunda kendi iş yaşamından paylaştığı hikayelerle de izleyicilerin hafızalarında kaldı.

Yakup Benli, etkinlikteki konuşmasında iş yaşamındaki 28 yılda farklı iş yapma biçimleri ve kültürlerine sahip şirketlerde görev aldığını belirterek bu kültürel çeşitliliğin değişim yönetimi konusunda kendisine kazandırdığı farklı deneyimleri keyifli bir dille anlattı.

İOS Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Android Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Ederek İlanlardan Anında Haberdar Olun.

Twitter'da Takip Etmek İçin Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Tıklayınız.

Instagram Sayfamız için Tıklayınız

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

21 Eki 2019 - 10:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler