The Walking Dead 5.Sezon 13.Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Türkiye ve dünyada ilgiyle takip edilen The Walking Dead, 5. sezon 13. bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor.

Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan The Walking Dead 5. sezon 13. bölümü ise 8 Mart Pazar günü ABD'de yayınlanacak. Yeni bölümde Daryl'ın şüpheleri devam edecek.AMC'nin izlenme rekorları kıran dizisi The Walking Dead 5. sezon 13. bölüm fragmanı dizinin resmi sitesinde yayınlandı

 Türkiye ve dünyada ilgiyle takip edilen The Walking Dead, 5. sezon 13. bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen The Walking Dead dizisinin 5. sezon 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü ise 8 Mart Pazar akşamı ABD'de yayınlanacak. ''Remember'' adlı bölümle izleyici karşısına çıkacak olan dizide Rick ve ekibi yeni hayatlarına alışmaya çalışacak. Ancak normal onlar için artık daha farklı bir hal aldıkları için yeni yaşam onlara oldukça farklı gelecek. Bu sezon final bölümünün 40 yerine 90 dakika olması bekleniyor. İzleyicisini bu haberle mutlu eden The Walking Dead 13. bölümü her zaman olduğu gibi yine nefes kesecek.
THE WALKİNG DEAD 5. SEZON 13 BÖLÜM ÖZETİ

The Walking Dead 5. Sezon 13. Bölüm Fragmanı izle

Rick ve grup yeni ortama alışması devam ediyor. Onlar için normale geri gitmek mümkün olacak mı? Daha doğrusu, onlar için normal nedir? Aaron'un yönlendirmesi sonucu Rick ve ekibi yeni kamp alanına ulaşacak. Rick'i aylardır sakallı gören izleyiciler, onun sakalsız haline alışmakta zorlanacak. Aylardır traş olamayan Rick'in bu haline alışmak zor gibi. Öte yandan Aaron ve arkadaşı iyi görünse de, gruptaki yetkili kişi Rick'i şüphelendirecek. İşi şansa bırakmak istemeyen Rick ve Daryl olabileceklere karşı tetikte kalacaklar.

10 Mar 2015 - 13:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler