Tekirdağ Ergene'de Dehşet! Kocasını Demir Çubukla Döve Döve Öldürdü

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde bir fabrikada çalışan Ayşe Y. isimli 45 yaşındaki kadın, oğlu 25 yaşındaki Muharrem Y. ile birlikte, kendisini defalarca darp ettiği ve tehdit ettiğini öne sürdüğü eşi Fesih Y.'yi demir çubukla darp ederek öldürdü.

Ergene'de yaşayan iki çocuk annesi Ayşe Y. iddialara göre sürekli kendisine şiddet uygulayan, çalışmak istemeyen ve kendisinin kazandığı parayla geçinen, oğlu ve kızına da hakaretlerde bulunan 52 yaşındaki eşini fabrikada döverek öldürdü. Olay dün sabah yaşandı. Evlerinde Fesih Y. ile tartışan kadın daha sonra iş yerine  gitti. Buraya eşinin gelmesiyle tartışmaya başladı. Durumu oğluna bildirdi. Fabrikaya gelen Muharrem Y. ve annesi Ayşe Y. , Fesih Y. ile tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bunun üzerine eline geçirdiği demir sopayla kocasına saldıran Muharrem Y. babasını yere düşürdü, Ayşe Y.'de düşen kocasına defalarca demir çubukla vurmaya başladı. Olayı gören fabrika çalışanları durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Fabrikaya gelen sağlık ekipleri Fesih Y.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Jandarma anne ve oğlunu gözaltına aldı. Jandarma'daki ilk ifadesinde yaşadıklarını anlatan Ayşe Y., "Ben iş yerinde çalışıyordum. Yanıma geldi, bir süre yine tartışmaya başladık. Zaten eve de ben bakıyordum. Benim kazandığım ile geçiniyorduk. Beni hep tehdit ediyordu. Fabrikada da tehdit etti ve kavga çıktı. Bu olay meydana geldi. Kocamın korkusundan liseye giden kızım bile okula gitmekten korkuyordu" dedi. Jandarmadaki sorgu işlemleri tamamlanan anne ile oğlu Çorlu Adliyesine sevk edildi.

KPSSCAFE - ANKARA

19 Nis 2018 - 17:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler