Son Dakika!Hükümetten Bedelli Askerlik Açıklaması!

Hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş,Bakanlar Kurulu sonrası bedelli askerlikle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bugün gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Hükümet sözcüsü Sayın Numan Kurtulmuş,bedelli askerlikle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş:

‘’ Bu konu sosyal medyanın en çok devreye girdiği alandır.İyi organize olan bir grup var.Ancak, şuan Bakanlar Kuruluna gelen bir teklif yok. Bedelli askerlik sosyal medyanın en fazla devreye girdiği alanlardan bir tanesidir. Şu ana kadar Bakanlar Kurulu'na gelmiş böyle bir teklif yoktur."

Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sema Yazıcı’nın görüşmesinin ardından gündeme gelen Bedelli Askerlik tekrar rafa kaldırılmış oldu.

Kpsscafe.com.tr KONYA

12 Haz 2017 - 15:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler