Seçimler Nisan'da olabilir

Ankara kulislerinde, hükümetin kışın hemen bitiminde Nisan ayının sonunda erken seçime gitmeye hazırlandığı konuşuluyor.

Ankara kulislerinde, hükümetin kışın hemen bitiminde Nisan ayının sonunda erken seçime gitmeye hazırlandığı konuşuluyor.

YA 19, YA 26 NİSAN

Kulislere göre, seçim tarihi ya 19 Nisan ya da 26 Nisan olacak.

Hükümetin, Kobane için yaşanan sokak olaylarını göz önüne alarak, kış şartlarında benzer toplum hareketler olamayacağını hesapladığı, bu sessizlik sürecinden yararlanarak da Nisan'da seçime gitmeyi planladığı ifade ediliyor.

TBMM KARARI GEREKİYOR

Anayasa uyarınca en geç 7 Haziran 2015'te yapılması gereken genel seçimin Nisan'a alınması için TBMM'den karar çıkması gerekiyor.

TBMM'den erken seçim kararı almasıyla, seçim takvimi belirlenecek.

16 Eki 2014 - 11:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler