Samsung güncelleme yapmaya hazırlanıyor

Samsung cep telefonlarından sonra tabletler için de Android 5.0 Lollipop güncellemesi yapacak.

Samsung cep telefonlarından sonra tabletler için de Android 5.0 Lollipop güncellemesi yapacak. 

Samsung cephesinde Android 5.0 Lollipop hazırlıkları son sürat devam ediyor. Galaxy S5 için dünyanın birçok noktasında kullanıcılara Android 5.0 güncellemesi ulaştıran firma, Galaxy S4 ve Galaxy Note 3 içinse güncellemeyi sınırlı bölgelerde yayınlandı. Galaxy Note 4 cephesinde ise sabırsız bekleyiş devam ediyor.
Samsung kaynaklarından edinilen bilgiye göre Güney Koreli üretici geçtiğimiz yıl anons ettiği Super AMOLED ekranlı yeni nesil tabletleri Galaxy Tab S 8.4 ve Galaxy Tab S 10.5 için de Android 5.0 güncellemesini hazırlıyor. Mart ya da nisan döneminde başlayacak güncelleme, tabletlere özel hazırlanan TouchWiz kullanıcı arayüzüne gözle görülür yenilikler getirecek. Materyal Tasarımın yeni renk düzeni ve animasyonlarını önümüzdeki aydan itibaren Samsung tabletlerinde görmeye başlayacağız.

teknolojioku

08 Şub 2015 - 00:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler