Samsung Galaxy S6'da Hata Çıktı

Teknolojinin güçlü isimlerinden olan Samsung'un en son çıkardığı Samsung Galaxy S6 cihazında beklenmedik bir hata çıktı. Detaylar yazımızda..

Şimdilik hatanın tüm Galaxy S6'ların hepsini mi yoksa belli bir kısmını mı etkilediği bilinmiyor.. İzlediğimiz videoya göre telefonun ekranının en kenarı dokunmayı algılamıyor. Bu sorunun yazılımsal olabileceği söyleniyor. Eğer ki sorun yazılımsal ise ürün piyasaya çıktıktan sonra küçük bir güncelleme ile bu ekran sorununu giderilecektir. Bu konu ile ilgili Samsung'dan henüz bir açıklama gelmedi ancak eğer bu basit gibi gözüken hata eğer bir güncelleme ile giderilemez ise Samsung Galaxy S6'nın imajını birazda olsa zedeleyecektir.

07 Mar 2015 - 02:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler