POMEM için bekleyen yedek listeye kötü haber

1-27 Ekim 2013 tarihleri arasında yapılan değerlendirme ve seçme işlemleri sonucunda yedek listesinde yer alan ve şimdiye kadar hiçbir çağrıda bulunulmayan yedek adayların durumuna dair Emniyet Genel Müdürlüğünden bir açıklama yapıldı.

1-27 Ekim 2013 tarihleri arasında yapılan değerlendirme ve seçme işlemleri sonucunda yedek listesinde yer alan ve şimdiye kadar hiçbir çağrıda bulunulmayan yedek adayların durumuna dair Emniyet Genel Müdürlüğü'nden bir açıklama yapıldı. İşte o açıklama...

POLİS MESLEK EĞİTİMİ YEDEK ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE!

31/10/2013 tarihli Genel Müdürlük Makam Onayına istinaden, 13. dönem kontenjanına ek olarak 14. dönem polis meslek eğitimleri için yapılan yedek planlaması geri çekilmiş olup, 13. dönem yedeklerinin adaylık statüleri ilgili mevzuat gereği sonlandırılmıştır. 13. dönem yedeklerinin 14. dönemle ilgili planlaması yapılmayacaktır.

Ayrıca, "6109 sayılı Askerlik Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" uyarınca, askerlik işlemlerinin başlatılması amacıyla öğrenci adaylık hakları sonlandırılan erkek yedek adayların isim listesi Milli Savunma Bakanlığı'na bildirilmiştir.

Yapılan bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

ADAYLARA DUYURULUR.

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Eğitim Dairesi Başkanlığı

29 Nis 2014 - 20:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler