Playstation Oyun Merakı Satışlara Yansıdı

Her yaştan insanın severek oynadığı Playstation, son sürümü Playstation 4'e de büyük ilgi topladı. Pes, Fifa gibi oyunlar büyük bir zevkle oynamaya olanak sağlayan Playstation, satışları ile de rekor

Playstation çılgınlığı bitmek bilmiyor

 Dünyanın her yerinde oynanılan ve Pes , Fifa gibi bir çok sevilen oyunun zevk veren şekilde oynanmasını sağlayan Playstation , son çıkardığı sürümüyle de iddiasını arttırdı. 120'den fazla ülkede satışta olan ve 2 yıllık süre içerisinde 20 milyon gibi bir rakam satan Playstation oyun konsolları çıktığı her yılda da yeni modelleri ile büyük yankı uyandıracağa benziyor.
 Dünya 120’nin üzerinde ülkede satılan oyun konsolu Sony PlayStation 4, bir süredir ekonomik anlamda zor günler geçiren Sony'nin yüzünü güldürmeyi başardı. Japonya merkezli teknoloji devi Sony'nin popüler oyun konsolu PlayStation 4'ün (PS4) satışa çıktığı günden bu yana 20 milyonun üzerinden sattığı açıklandı.

2 yılda 20 milyon sattı

Bu satış başarısına rağmen PS4, şirketin en çok sattığı oyun konsolu olamadı. Sony'nin ürettiği PS2, 155 milyon, PS3 ise 82 milyon kişi tarafından satın alınmıştı. 8 Çekirdekli AMD Jaguar x86-64 İşlemci ve 500 GB depolama alanı bulunan ürün 2013 yılında piyasaya sürülmüştü.
Sony "dünyanın en iyi konsolu" unvanını nasıl kazandı? İşe sıfırdan başlayarak. 8 çekirdekli AMD Jaguar işlemciyi aldı ve maksimum performans için güçlendirdi. 1,84 TFLOPS grafik yongası ve son teknoloji ürünü GDDR5 RAM de geliştiricilere yeni nesil oyunlar için rakipsiz potansiyel sağladı.
Kaynak: Holigan

10 Mar 2015 - 22:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler