Optimum’da izleyenleri şaşkına çeviren gösteri

Ramazan etkinliklerinin dolu dolu yaşandığı Optimum Outet Adana AVM’de illüzyonist Murat İkiz’in yaptığı gösteri izleyenleri şaşkına çevirdi.

Ramazan etkinliklerinin dolu dolu yaşandığı Optimum Outet Adana AVM’de illüzyonist Murat İkiz’in yaptığı gösteri izleyenleri şaşkına çevirdi.Özel günlerde çeşitli etkinliklerle konuklarını ağırlayan Optimum’daki Ramazan’a özel etkinlikler sürüyor. AVM’nin tüm katlarında...
Ramazan etkinliklerinin dolu dolu yaşandığı Optimum Outet Adana AVM’de illüzyonist Murat İkiz’in yaptığı gösteri izleyenleri şaşkına çevirdi.

Özel günlerde çeşitli etkinliklerle konuklarını ağırlayan Optimum’daki Ramazan’a özel etkinlikler sürüyor. AVM’nin tüm katlarında tam bir eğlence rüzgârı estiren etkinliklerde bu kez İllüzyon gösterisi vardı. Duyu yanılsaması ve yanılsama olarak bilinen illüzyon ustası Murat İkiz, alışveriş merkezinin terasında gerçekleştirdiği gösteride, el çabukluğunu kullanarak yaptığı gösteri sadece küçükleri değil, büyükleri de eğlendirdi.

Zaman zaman izleyenleri de yanına alarak gösterisini sürdüren Murat İkiz, illüzyonun çeşitli örneklerini başarıyla gerçekleştirdi. İkiz, illüzyonun halk arasında ‘’sihir’’ gibi algılandığını oysa böyle bir şeyin olmadığını belirterek, ‘’Bütün mesele el çabukluğunda. İllüzyon gerçek bir nesnenin duyular üzerindeki izlenimlerinin yanlış değerlendirilmesidir. Ancak, elbette bunu herkes yapamaz. Bu iş ayrı bir el çabukluğu ve ustalık gerektiriyor.’’ dedi.
Fransızcadan dilimize geçen bir kelime olan ‘illüzyon’un, yanılsama anlamına gelen bir sözcük olduğunu belirten Murat İkiz, şunları söyledi: ‘’ Yaptığımız iş, el çabukluğu ile insanların göz yanılmasını sağlamaktan başka bir şey değil. Ama çok eğlenceli bir iş olduğunu söyleyebilirim. İnsanların sizi şaşkınlıkla izlemesi, tüm dikkatini vererek odaklanması illüzyonistleri mutlu eden hallerdir.’’

08 Ağu 2012 - 13:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler