Muratpaşa'da Ramazan eğlencesi farklı mahallelere taşınacak

Antalya Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce çocuklara yönelik düzenlenen Ramazan eğlencesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda farklı mahallelerde de düzenlenecek.

Antalya Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce çocuklara yönelik düzenlenen Ramazan eğlencesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda farklı mahallelerde de düzenlenecek.        Aydın Kanza Parkı’nda özellikle çocuklara yönelik düzenlenen...
Antalya Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce çocuklara yönelik düzenlenen Ramazan eğlencesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda farklı mahallelerde de düzenlenecek.

        Aydın Kanza Parkı’nda özellikle çocuklara yönelik düzenlenen Ramazan eğlencesi, gelen talepler doğrultusunda farklı mahallelerde de düzenlenecek. Eğlencede Karagöz-Hacivat, masal kahramanları, palyaço gösterileri ile animasyon ve yarışmalar yer alacak.

        Etkinlikler yarın Konuksever Mahallesi Kapalı Pazar yerinde, 11 Ağustos Cumartesi Değirmenönü Kültür Merkezi Anfi Tiyatro’da ve 15 Ağustos Çarşamba günü ise Dutlubahçe Mahallesi Kültür Merkezi önünde gerçekleşecek. Programların saat 21.00’de başlayacağını belirten yetkililer, düzenlenen etkinlikle eski Ramazan ayı eğlencelerini çocuklara birebir yaşatmak istediklerini belirtti.

07 Ağu 2012 - 16:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler