MEB 17 Aralık 2016 Tarihinde Yapılan Ehliyet Sınavı (MTSKS) Sonuçlarını Açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 17 Aralık 2016 saat 10.00 itibariyle gerçekleştirilmiş olan ehliyet sınavı (MTSKS) sonuçlarını yayımladığı bir duyuruyla, kamuoyuna açıklamış durumdadır. Ehliyet sınavı sonuçlarını öğrenmek için haberimize göz atabilirsiniz...

Milli Eğitim Bakanlığı, resmi web adresi üzerinde yaptığı (www.meb.gov.tr) duyuruyla 17 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilmiş ve adaylar tarafından merakla beklenen MTSKS 2016/6 Sınav Sonuçlarını açıkladığını bildirdi.

MEB üzerinde yapılan duyuru sonrasında, adaylar sınav sonuçlarını öğrenebilecekler.

Ehliyet sahibi olmak isteyen adayların merakla beklediği sınava yönelik sonuçları öğrenmek isteyen adaylar, aşağıda yer almakta olan bağlantıdan sınav sonuçlarını öğrenebilirler.

Mobil uygulamamızı indirin, sonuçlar açıklandığı anda bildirim alın. İlk siz öğrenin.

Kamu personeli alımları, uygulanan tüm sınavların sonuçları ve ülke gündemine yönelik tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olmak, cep telefonunuza bildirim almak isterseniz mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz. Uygulamamız Android ve iOS marketler üzerinde ücretsiz ve yeni olarak kullanıma hazır durumdadır.

Uygulamayı indirmek için TIKLAYINIZ.

Facebook grubumuza katılın, gelişmeleri takip edin, destek alın.

Kamuya yapılan personel alımları ve başvuru süreçleri noktasında yardım almak isteyen tüm adayları Facebook grubumuza bekliyoruz.

Gruba katılmak için TIKLAYINIZ.

2016/6 MTSKS sonuçlarını öğrenmek için TIKLAYINIZ. (EHLİYET SINAVI SONUÇLARI)

kpsscafe.com.tr | ANKARA

29 Ara 2016 - 15:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler