Konya'daki Akraba Katilinden Kan Donduran Sözler!

Sabah saatlerinde Konya'nın Cİhanbeyli ilçesinde akılalmaz bir cinayet meydana geldi.Olayla ilgili derin soruşturma başlatan polis ekipleri,cinayeti işleyen Atılgan Kömür dehşet ifadeler verdi.

Atılgan Kömür isimli cani 5 akrabasını Konya’da katletti. Zanlı "Köydeki 5 kişi hariç herkesi öldüreceğim" ve "Darbe olacaksa ilk bu mahalleden başlayacak" gibi konuşmaları günyüzüne çıktı.

Akli dengesi yerinde olmadığı idda edilen Atılgan Kömür, Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde "Darbe olacaksa ilk bu mahalleden başlayacak" diyerek 5 akrabasını tek tek silahla vurdu.

Şizofreni olduğu idda edilen katil sabah saat 06.00 gibi cinayetlere başladığı biliniyor. Anlatılanlara göre katil, annesiyle birlikte kahvaltısını yaptıktan hemen sonra, silahını alıp evden ayrılmış. Bekar ve hayvancılık ile uğraşan zanlı ilk olarak yalnız yaşayan ve aralarının kötü olduğunun idda edildiği Bekir Kıran’ın evine gitti ve ilk cinayeti orada gerçekleştirdi. Zanlı buradan Mustafa Tokat’ın evine gitti ve burada ise ikinci cinayeti gerçekleştirdi. Tokat’ın eşi durumu anlar anlamaz evden kaçtı ve kendini kurtardı.

Acımasızca vurdu!

Mustafa Tokat öldükten sonra, zanlı, annesiyle birlikte yaşayan Hamit Tokat’ın evine gitti. Kömür, evin etrafını kolaçan ettikten sonra Hamit Tokat ve annesini mutfakta kahvaltı ederken görüp dışardan ateş etti.

Daha sonra Kömür, orayı hızla terkederek Mehmet Tokat’ın evine doğru yola düştü. Balkonda torunlarıyla ve diğer tanıdıklarıyla birlikte olduğu Mehmet Tokat’a dışardan ateş etti. Tokat’ın aile fertleri kaçışma içerisinde evin içine girdiler. Kömür tam bu sırada ateş etti ve öldürdü.

Mehmet Tokat’ı da öldürdükten sonra Mehmet Tokat’ın kardeşi Harun Tokat’a yöneldi. Mehmet Tokat’ın ailesi telaş içerisinde kardeş Tokat’ı arayarak durumu bildirdi.

Harun Tokat kardeşinin acı haberini aldıktan sonra Kömür’e karşılık vermek için evi terk etmek istedi ancak eşi bu durumu engelledi. Kömür’e kapı açılmayınca, eve ateş eden cani, jandarma tarafından evinin yakınlarında gözaltına alındı.

”Bu köydekiler satılmış ve ajan”

Akli dengesini kaybetmiş cani köydeki herkesin Amerikan ajanı olduğunu darbeyi bu köyden kendinin başlatacağını ileri sürdü.

Zanlının evinde yapılan aramalarda şizofreni hastası olduğu ihtimalini güçlendiren yapıtlar ele geçirildi. Bu kitaplardan bir tanesinin adı "Kürdistan'da iki yıl, Kürdistan tarihçesi ve Hitlerin Ordusu" idi. Şimdiye kadar normal bir hayat yaşadığı ileri sürülen Kömür, annesi ile birlikte yaşadığı ortaya çıktı. Ayrıca bugüne kadar güvenlik güçlerince de bir kaydı geçmemiş idi. Akli sağlığı üzerine herhangi bir tedavi görmediği de bildirildi. Ölen 5 kişi ise otopsi gereğiyle Cihanbeyli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

12 Haz 2017 - 20:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler