Koçer: Alleben Yüzme Havuzu uluslararası spor oyunlarına ev sahipliği yapabilir

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkâmil Belediyesi tarafından yapılan ve vatandaşların hizmetinde olan Alleben Yüzme Havuzu’nu gezdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkâmil Belediyesi tarafından yapılan ve vatandaşların hizmetinde olan Alleben Yüzme Havuzu’nu gezdi. Başkan Fadıloğlu eşliğinde havuzda incelemelerde bulunan Koçer; “Havuz fiziki ve teknik yapısı ile uluslararası birçok spor oyunlarına...
AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkâmil Belediyesi tarafından yapılan ve vatandaşların hizmetinde olan Alleben Yüzme Havuzu’nu gezdi. Başkan Fadıloğlu eşliğinde havuzda incelemelerde bulunan Koçer; “Havuz fiziki ve teknik yapısı ile uluslararası birçok spor oyunlarına ev sahipliği yapabilir.” dedi.

Yeni nesil gençlerin çok şanslı olduğunu vurgulayan Koçer, “ Bizim çocukluğumuzda Alleben haricinde yüzülebilecek bir alternatif mekân yoktu. Bu anlamda birçok kişi bundan mahrum kaldı. Şu an görüyorum ki fiziksel koşulları itibari ile de Dünya çapında bir tesisi Şehitkâmil Belediyesi faaliyete geçirmiş. Böyle bir olimpik havuz sayesinde Gaziantep bölgesel olmanın yanı sıra ulusal ve uluslararası spor organizasyonuna rahatlıkla ev sahipliği yapabilir. Ayrıca bu şehir başarılı yüzücüler yetiştirmelidir. Bu anlamda kentimize kazandırılmış bu havuz sporcu yetiştirme adına büyük katkı sağlayacaktır. Başkanımızı spora ve sporcuya verdiği değeri böyle bir projeyle taçlandırdığı için kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

        Alleben Yüzme Havuzu’nu en kısa sürede faaliyete geçirme sözü verdiklerini ve bu sözü yerine getirmenin mutluluğu içinde olduklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Şuan yaklaşık bin 76 kursiyerimiz burada eğitim alıyor. Bizim amacımız eğitime ağırlık vererek yüzme sporunu tabana indirebilmek. Bu sayede ileriye dönük başarılı sporcular yetiştirmek. Şu an biz faaliyete başladık ama resmi açılışını ilerleyen günlerde yapacağız. Verdiğimiz üç havuz sözü vardı. Birini faaliyete geçirdik, ikincisi de iki ay sonra Merveşehir mahallesinde faaliyete geçireceğiz. Üçüncü havuz ise önümüzdeki sene faaliyete geçirerek vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Emeği geçen bakanlarımıza, milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Onların Ankara’dan bize verdikleri destekle bizler bu projeleri gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu.



08 Ağu 2012 - 18:04 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler